Über uns

Dizze website is maakt under verantwoordelijkheid van het Huus van de Taol in nauwe samenwarking met Stenden Hogeschool Emmen (ofdieling pabo). Het Huus van de Taol is de streektaolorganisatie die de Drentse taol in miest briede zin stimuleert. Underwies is ien van de warkvelden.

 

Stenden Hogeschool is een internationale schoel veur hoger beroepsunderwies met vestigingen in Leeuwarden, Grunning, Meppel, Emmen, Assen, Doha (Qatar), Bangkok (Thailand) en Port Alfred (Zuud-Afrika). Ien van de ofdielingen in Emmen is de pabo, die zuch stark mak veur meertaoligheid. En aj het in Drenthe over meertaoligheid hebt, dan heurt het Drèents der gewoon bij. 

 

Behalve het Huus van de Taol en Stenden Hogeschool Emmen is de heer Jan Arp als webmaster van wezenlijk belang bij het tot standkommen en wieder oetbouwen van dizze website. 

De website is bouwd deur de jongs van het bedrief Webba in Emmen, dat specialiseerd is in het bouwen van websites en webshops.

Caro Willing en Sara Walther (studenten Stenden Hogeschool Emmen) hebt een aantal prachtige illustraties maakt die gebruukt wordt in de spellegies. Andere studenten hebt geluud inspreuken bij de opdrachten.

Aj contact leggen wilt, dan kuj dat het beste doen via info@huusvandetaol.nl of Huus van de Taol, Postbus 163, 9410 AD Beilen.

 

Schau hier